Sidebar

Balandžio 24 dieną įvyko VU GMC kartu su partneriais organizuotos pilotinės antreprenerystės programos versijos „StartBIO: from lab to business“ uždaromasis renginys, kurio metu šešios komandos pristatė išgrynintas savo verslo idėjas.
 
7 savaites trukusioje gyvybės mokslų antreprenerystės programos metu komandos įgijo žinių apie tai, kaip analizuoti konkurenciją, suprasti rinką, analizuoti klinikinius poreikius ir įvertinti idėjos komercinį potencialą. Prie verslo idėjos išgryninimo vienareikšmiškai prisidėjo individualios mentorystės sesijos su ekspertais. Iš viso programoje dalyvavo 6 komandos: Beetroot4diabetes, RJ Team, Osteocare, Mitopharma, 3DTECH ir Biohifas. Sveikiname komandas su dideliu žingsniu į priekį antreprenerystės kelyje!
 
„StartBIO: from lab to business“ yra didžiausia iki šiol VU Gyvybės mokslų centro organizuota verslumo programa, ir tikimasi, kad tai tik kažko didelio pradžia.
 
Projekto partneriai: 2AM heatlh ir Northtown Vilnius. 
 
 240424 StartBIO uzdarymas web1  240424 StartBIO uzdarymas web6
 240424 StartBIO uzdarymas web4  240424 StartBIO uzdarymas web5
 
 
 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos