Moksliniai interesai: | Žarnyno mikrobiotos reguliavimas; Funkcinio maisto vystymas; Probiotikų, prebiotikų ir simbiotikų kūrimas |
Pareigos, darbovietė: | Vyresnysis mokslo darbuotojas, Biologinių modelių skyrius, Biochemijos institutas, Gyvybės mokslų centras, Vilniaus universitetas |
Išsilavinimas: |
2019 - Maisto mokslo ir biotechnologijos daktaro laipsnis 2010 - Biochemijos bakalauro laipsnis |
Patirtis: | 2021–dabar - Vyresnysis mokslo darbuotojas, Biologinių modelių skyrius, Biochemijos institutas, Gyvybės mokslų centras, Vilniaus universitetas 2020–2021 - Lektorius, Maisto mokslo ir biotechnologijų skyrius, Agrokultūros ir maisto mokslo koledžas, Kangwon nacionalinis universitetas, Pietų Korėja 2020–2021 - Vyresnysis mokslo darbuotojas, Pietų Korėjos inovatyvių technologijų institutas, Kangwon nacionalinis universitetas, Pietų Korėja 2019–2021 - Vyresnysis mokslo darbuotojas, Maisto mokslo ir biotechnologijų skyrius, Agrokultūros ir maisto mokslo koledžas, Kangwon nacionalinis universitetas, Pietų Korėja |
Publikacijos: | Google_Mokslinčius |
Projektai, stipendijos: |
2021–2023 Iš burokų pagamintų funkcinių produktų skirtų reguliuoti žarnyno mikrobiota kūrimas. Dotacijos Nr. 09.3-LMT-K-712-23-0117. |
Kalbos: | Anglų |