Sidebar

VU Gyvybės mokslų centro (VU GMC) Taryba paskelbė viešą tarptautinį konkursą VU GMC direktoriaus pareigoms užimti.

Pretendentų prašymų ir dokumentų VU GMC rinkimų komisija laukia iki 2024 m. rugsėjo 30 d. Daugiau informacijos apie konkursą galima rasti čia. 

VU GMC misija yra kurti ir plėtoti gyvybės mokslų ekosistemą Vilniaus universitete ir Lietuvoje, vykdant tarptautiniu lygiu konkurencingą mokslą ir studijas, ugdant naujas mokslininkų ir novatorių kartas. 

Direktorius (-ė) bus atsakingas (-a) už VU GMC strateginio veiklos plano kūrimą, atnaujinimą ir įgyvendinimą, ryšių su mokslo centrais ir pramone plėtojimą, bendrą studijų programų ir mokslinių tyrimų efektyvumą bei raidos kokybę. Direktorius (-ė) atsakingas (-a) ir atskaitingas (-a) VU GMC Tarybai ir VU Rektoriui. VU GMC direktoriaus kadencijos trukmė – 5 metai.

Konkurse į direktoriaus (-ės) pareigas gali dalyvauti nepriekaištingos reputacijos asmuo, turintis mokslo daktaro laipsnį, pedagoginės ir vadybinės patirties bei direktoriaus (-ės) pareigų kadencijos pirmąją dieną dar nepasiekęs Lietuvos Respublikos įstatymų nustatytos pensinio amžiaus ribos.

GMC Tarybos posėdis, skirtas pretendentų prisistatymams Tarybai ir GMC bendruomenei, vyks 2024 m. lapkričio 22 d.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos