Sidebar

Ketvirtadienį, spalio 17 d., 17 val., Vilniaus universiteto (VU) Bibliotekoje, Universiteto g. 3, P. Smuglevičiaus salėje vyks antri kandidatų į VU tarybos narius debatai. Šie debatai bus skirti humanitarinių mokslų sritims atstovaujantiems kandidatams. Dalyvaus du kandidatai: Jurgis Pakerys (Filologijos fakultetas) ir Irena Vaišvilaitė (Istorijos fakultetas). Diskusiją moderuos Klaudijus Melys.

Atkreipiame dėmesį, kad antri debatai buvo perkelti iš spalio 16 d. į spalio 17 d. Diskusiją bus galima stebėti ir internetu, ji bus tiesiogiai transliuojama čia.

Penktadienį, spalio 18 d., 16 val., Nacionaliniame Fizinių ir technologijos mokslų centre (NFTMC), Saulėtekio al. 3, A101 salėje vyks treti iš šešių numatytų debatų. Šiuose debatuose dalyvaus gamtos mokslų srities – matematikos, fizikos, chemijos, astronomijos, informatikos arba technologijos mokslų sričių kandidatai: Romas Baronas (Matematikos ir informatikos fakultetas), Arūnas Ramanavičius (Chemijos ir geomokslų fakultetas), Gintautas Tamulaitis (Fizikos fakultetas) ir Edita Palaimienė (Fizikos fakultetas).

Debatus bus galima stebėti gyvai arba internetu per tiesioginę transliaciją.

Klausimus kandidatams bus galima užduoti tiek gyvai, tiek transliacijos metu, komentarų sekcijoje.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos