Sidebar

Prasidėjo registracija į tradicinį Vilniaus universiteto (VU) renginį „Studentas vienai dienai“. Jo metu visi norintys galės artimiau susipažinti su studijomis VU ir rasti atsakymus į rūpimus klausimus dėl studijų proceso.

Spalio 21–25 d. vyksiančiame renginyje kartu su VU studentais galima apsilankyti GMC ir kitų įvairių fakultetų paskaitose, seminaruose ar specialiuose užsiėmimuose tiek gyvai, tiek nuotoliniu būdu lietuvių ar anglų kalbomis.

VU turi 15 fakultetų Vilniuje, Kaune ir Šiauliuose. 24 tūkst. studentų susitinka su savo dėstytojais ir kursiokais įvairiose VU erdvėse: nuo naujausių laboratorijų iki šimtmečius menančio istorinio ansamblio. Renginyje „Studentas vienai dienai“ bus galima ne tik pamatyti, kaip kiekvieną dieną gyvena studentai, bet ir išsamiau sužinoti apie informatiką, dronus, dirbtinį intelektą, politikos filosofiją, odontologiją, reklamos semiotiką, užsienio kalbas, teisės teoriją, pardavimų valdymus ir dar daugiau.

VU Teisės fakulteto antro kurso studentas Povilas Virbašius, būdamas moksleivis dalyvavęs „Studento vienai dienai“ paskaitose keliuose fakultetuose, sako, kad ši patirtis – bent dienai tapti studentu – jį nuramino ir padėjo pasirinkti studijas: „Paskaitose išgirsta informacija, dėstytojų bendravimas ir ryšys su studentais paliko didelį įspūdį ir leido geriau suprasti, kurią studijų programą norėčiau studijuoti universitete.“

Dalyviai, turintys abejonių dėl studijų, galės dalyvauti paskaitose, skirtose padėti apsispręsti dėl ateities kelio, o kilus klausimų dėl konkrečių studijų ir studentavimo, atsakymą padės rasti ir VU studentai savo organizuojamose veiklose.

Daugiau informacijos ir registraciją į paskaitas rasite čia.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos